Feiten en Cijfers

Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt ’t bij ons als thuis, dankzij onze medewerkers.

Onze locaties

Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam: Smallsteps heeft kinderopvang door het hele land. Met zo’n 150 kinderdagverblijven, 170 buitenschoolse opvanglocaties en 30 peuterspeelzalen is Smallsteps één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland.

Kinderen staan centraal bij Smallsteps

  • Zo’n 20.000 kinderen gaan gemiddeld twee dagen per week naar Smallsteps kinderopvang.
  • Smallsteps werkt continu samen met ouders, de buurt, scholen, gemeenten en experts, om onze kinderopvang zo nóg beter te maken.
  • Elke Smallsteps-locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk.
  • Smallsteps volgt de laatste wetenschappelijke inzichten in kindontwikkeling. Die worden direct vertaald naar beleid en praktische werkinstructies voor onze pedagogisch medewerkers.

MEDEWERKERS ZIJN DE HELDEN VAN SMALLSTEPS EN MAKEN HET VERSCHIL

  • De 2.700 medewerkers van Smallsteps zetten zich elke dag in om kinderen spelenderwijs te laten ontdekken, leren en groeien.
  • Er werken 2.300 pedagogisch medewerkers op de opvanglocaties. Zij zijn vakbekwaam, zorgzaam en betrokken.
  • De pedagogisch medewerkers worden dagelijks ondersteund door hun locatiemanager, pedagogisch coaches en de afdelingen Kwaliteit, HR (training en ontwikkeling), Planning, Administratie en Marketing. Zij zorgen ervoor dat de pedagogisch medewerkers zich volledig kunnen richten op de kinderen.

KidsFoundation

De moeder van Smallsteps is KidsFoundation. De visie van KidsFoundation is kort en krachtig: ouders én kinderen hebben recht op de best gewaardeerde kinderopvang in de buurt, die aan de hoogste eisen van deskundigheid en veiligheid voldoet. Smallsteps heeft ook een zusje. Zus en Zo is expert op het gebied van buitenschoolse opvang in de regio Rotterdam.

Meer weten? www.kidsfoundation.nl