Kom kijken!

En maak kennis! Vul je gegevens en het kinderdagverblijf van jouw keuze in, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op voor een rondleiding. Begint je baby voor z’n 1e verjaardag bij Smallsteps, dan ontvang je als welkom een Koeka-cadeaukaart!

Een cadeautje voor jou!

Je ontvangt een Koeka-cadeaukaart van €50 als je baby vóór zijn of haar eerste verjaardag bij ons op het kinderdagverblijf komt. Je neemt deel aan de actie als je tussen 1 april en 31 december 2021 je opvangcontract ondertekent. 

* Actievoorwaarden Koeka-cadeaukaart

Wanneer ontvang je de cadeaukaart?

Je ontvangt de cadeaukaart maximaal (dus niet eerder dan) een halfjaar voor de ingangsdatum van je contract en binnen 2 maanden nadat je je contract hebt ondertekend. We sturen je een e-mail met de cadeaukaart in de vorm van een code. De cadeaukaart is 12 maanden geldig nadat je deze ontvangt. Je kunt de code 1 keer (dus 1 bestelling) gebruiken in de webshop van Koeka. Let op, als je minder dan €50 besteedt, vervalt de waarde die je niet gebruikt hebt.

Hoe bestel je met de code?

In de e-mail die je van ons ontvangt, staat een code. Deze code is een jaar geldig. Je vult de code in bij de stap 'betaalwijze'. Wil je item dat meer kost dan €50? Dan moet je bijbetalen. Let op, heb je besteld en wil je dit item ruilen? Dan betaal je hiervoor verzendkosten. Heb je vragen over je bestelling, hoe je je code invult of over de waarde? Dan kan je contact opnemen met Koeka op telefoonnummer 035 693 16 91 of stuur een mail naar info@koekawebshop.nl

 

Inspiratie Koeka lookbook