WAT ANDEREN ZEGGEN

Wat een leuk en enthousiast team. Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Smallsteps. Er is altijd veel te doen en de opvang is lekker flexibel. Ga zo door!

Celine Gorbert

Wieneke Krist

De BSO is echt geweldig. Wij brengen onze dochter graag. Ze vindt het zelf ook erg leuk. Ze doen en maken van alles binnen en buiten!! Het voelt heel warm, veilig en vertrouwd. De leider en leidsters krijgen een dikke tien.

Wieneke Krist

De interactie tussen mijn kind van 6 maanden en de andere kindjes is geweldig om te zien. De juffies zijn de hele dag supergezellig, betrokken en alles gaat in goed en prettig overleg.

Malou van der Hoeven

Liedeke Simonetti

Onze zoon gaat er met plezier naar toe. Het is op een leuke locatie (voetbalvereniging) waar ze gebruik kunnen maken van de velden. Een plek waar ze na schooltijd kind kunnen zijn.

Liedeke Simonetti

Mijn kinderen zijn bij Smallsteps veel buiten. Ze sporten, doen creatieve dingen. Ze willen nooit mee naar huis! Leuke leidsters ook. 

Tamara Molenaar-Kruijt

Het was een moeilijke stap om mijn zoontje naar de opvang te brengen. Maar tot de dag van vandaag ben ik heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Het is meer dan alleen een opvang voor de kinderen, het is echt een tweede huisje! Het allermooiste? De leidsters geven zoveel liefde aan de kinderen.

Lisa Rohde

Warm ontvangen en goede verzorging! Emma gaat met heel veel plezier en komt altijd vrolijk en moe weer thuis. Ze heeft zelfs haar allereerste vriendinnetje hier.

Priscilla van Etten

Super tevreden: de sfeer in de groepen is gezellig en ontspannen. De leidsters zijn stuk voor stuk goed. Onze zoon werd steeds op zijn niveau uitgedaagd. Ik was verrast, zo klein als ze zijn, leren ze al om zich te uiten en om kleine conflicten met leeftijdsgenootjes op te lossen.

Charlotte Rekko

Lóa en Dox hebben het er heel leuk en ik vind het geweldig omdat ze veel buiten zijn en actief bezig zijn met gezonde voeding. Kortom, ze zorgen voor een gezonde basis van onze kinderen op dagen dat wij als ouders dat niet kunnen. Complimenten voor het hele team!

Linda