WAT ANDEREN ZEGGEN

Wat een leuk en enthousiast team. Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Smallsteps. Er is altijd veel te doen en de opvang is lekker flexibel. Ga zo door!

Celine Gorbert

Omdat ze alle buien van onze meiden overleven, verdienen Madelon, Brenda en de andere juffies een groot compliment!

Erika Wortman

De interactie tussen mijn kind van 6 maanden en de andere kindjes is geweldig om te zien. De juffies zijn de hele dag supergezellig, betrokken en alles gaat in goed en prettig overleg.

Malou van der Hoeven

Als mijn kindje zijn armen uitstrekt naar jullie als ik vertrek en dan nog even lacht en zwaait, weet ik dat ik niet beter wensen kan!

Saskia Kamminga

Mijn kinderen zijn bij Smallsteps veel buiten. Ze sporten, doen creatieve dingen. Ze willen nooit mee naar huis! Leuke leidsters ook. 

Tamara Molenaar-Kruijt

De leidsters van Smallsteps zijn allemaal even lief. Tommie is dol op ze, stuk voor stuk. Ik ben mega blij met deze crèche.

Miriam van 't Veer

Luuk heeft het enorm naar zijn zin! Heel enthousiast (en doodmoe) komt hij thuis. Vooral het sporten buiten en in de zaal vindt hij te gek. En zulke lieve medewerkers... Topteam!!!

Renate Hendriks

Zonder zorgen vertrouw ik mijn kinderen toe aan de leukste, liefste, zorgzaamste en betrokken pedagogisch medewerkers van Smallsteps!

Shaula Stevens

De kinderen én wijzelf worden altijd supergoed verzorgd. Overdag aanschuiven om mijn dochter borstvoeding te geven was geen enkel probleem. Flexibel, meedenkend… ik ben enorm tevreden.

Mieneke Agterberg-Wouda