DE ALLERLEUKSTE BSO-ACTIVITEITEN

Van circusvoorstelling tot workshop coderen, bij Smallsteps is altijd iets leuks te doen. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. “Zullen wij samen eens de Escape-room doen?” Echt wel! Plezier staat voorop.

 samen werken aan techniek

ZELF KIEZEN

Tijdens de schoolweken en in de vakanties organiseren wij uitdagende, gevarieerde en vernieuwende activiteiten, die we altijd afstemmen op de leeftijden en interesses in de groep. Bovendien praten de kinderen zelf mee over de thema’s en het programma. Succes gegarandeerd!

Sommige bso’s hebben bovendien nog iets extra’s: KidsClub, BigTime-Club en specials. Ook op jouw locatie? Dan kun je je hieronder inschrijven.

Jongens beoefenen karate

KIDSCLUB

Heb je al gehoord van het KidsClub-programma? Dat staat boordevol te gekke workshops binnen de thema’s creativiteit, muziek, dans, sport, koken en techniek. Speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Doe mee en ontdek je talent!

kinderen samen aan het fotograveren

SPECIAAL VOOR 8+: BIGTIME-CLUB

Speciaal voor de oudere kinderen hebben we de BigTime-club. Waar ze razend enthousiast over zijn! En dat is niet zo gek, want op de club hebben ze inspraak en vrijheid. En als het even kan gaan we naar het technieklokaal, de keuken of bijvoorbeeld het theater van een vmbo-school in de buurt. Dat is precies waarom ze graag komen. Samen met leeftijdsgenoten ontdekken ze nieuwe talenten en mogelijkheden. Wat dacht je van graffiti spuiten, sporten, koken en theater maken?

Meld je kind aan!

Je kunt je kind aan- of afmelden via het ouderportaal bij activiteiten. Je mail is jouw gebruikersnaam

kinderen liggen samen in de sneeuw

SPECIALS & EXTRA’S

Leuk om te melden is dat we ook specials aanbieden zoals huiswerkbegeleiding , muziek-, zwem- en ski-les. Meedoen is te gek. En als je dit jaar gaat wintersporten is ski-les natuurlijk heel handig. Soms vragen we een extra bijdrage voor deze activiteiten. Meedoen mag maar het hoeft niet, jij beslist!