Feiten en Cijfers

Met zo'n 350 kinderdagverblijven (crèches), peuteropvang en buitenschoolse opvanglocaties door heel het land, is er altijd wel een Smallsteps locatie bij jou in de buurt. Met een fijne sfeer, persoonlijke aandacht en professionele medewerkers.

Door ons samengaan met Partou Kinderopvang in 2020 is een nieuwe organisatie ontstaan, het nieuwe Partou. Dankzij de ruim 650 kinderopvanglocaties die er nu zijn, heb je nog meer keuze in kinderopvang die bij jou past. Met dezelfde sfeer, aandacht en professionaliteit, die kinderen en ouders van ons gewend zijn. Hoe fijn is dat!

Onze locaties

Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam: Smallsteps en Partou bieden kinderopvang door het hele land. Met zo’n 370 kinderdagverblijven, 510 buitenschoolse opvanglocaties en 135 peuteropvanglocaties is het nieuwe Partou een grote kinderopvangorganisatie. Er is dus altijd wel een kinderopvang in de buurt met het karakter en de sfeer die perfect passen bij jou en je kind.

Kinderen staan bij ons centraal

Zo’n 60.000 kinderen gaan gemiddeld twee dagen per week naar Smallsteps of Partou Kinderopvang. Om ze de liefdevolle zorg en ondersteuning te bieden die de kinderen nodig hebben bij hun ontwikkeling, werken we voortdurend samen met ouders, de buurt, scholen, gemeenten en experts, om onze kinderopvang nóg beter te maken. Elke locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk en natuurlijk passend bij jou en je kind. We volgen de laatste wetenschappelijke inzichten in kindontwikkeling, die direct vertaald worden naar beleid en praktische werkinstructies voor onze pedagogisch medewerkers.

Smallsteps medewerker leest boek

MEDEWERKERS ZIJN DE HELDEN VAN SMALLSTEPS EN MAKEN HET VERSCHIL

  • De 2.700 medewerkers van Smallsteps zetten zich elke dag in om kinderen spelenderwijs te laten ontdekken, leren en groeien.
  • Er werken 2.300 pedagogisch medewerkers op de opvanglocaties. Zij zijn vakbekwaam, zorgzaam en betrokken.
  • De pedagogisch medewerkers worden dagelijks ondersteund door hun locatiemanager, pedagogisch coaches en de afdelingen Kwaliteit, HR (training en ontwikkeling), Planning, Administratie en Marketing. Zij zorgen ervoor dat de pedagogisch medewerkers zich volledig kunnen richten op de kinderen.

KidsFoundation

Smallsteps werkt samen met Zus en zoBelle FleurThe Kids Company en Koningskinderen onder KidsFoundation. We gebruiken elkaars kennis en ervaring om de best gewaardeerde kinderopvang te realiseren, die voldoet aan de hoogste eisen van deskundigheid en veiligheid.

Meer weten? www.kidsfoundation.nl