Feiten en Cijfers

Met zo'n 350 kinderdagverblijven (crèches), peuteropvang en buitenschoolse opvanglocaties, is Smallsteps één van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt ’t bij ons als thuis, dankzij onze fantastische medewerkers.

Onze locaties

Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam: Smallsteps heeft kinderopvang door het hele land. Met zo’n 200 kinderdagverblijven, 250 buitenschoolse opvanglocaties en 90 peuteropvang is Smallsteps één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland.

Kinderen staan centraal bij Smallsteps

  • Zo’n 30.000 kinderen gaan gemiddeld twee dagen per week naar Smallsteps kinderopvang.
  • Smallsteps werkt continu samen met ouders, de buurt, scholen, gemeenten en experts, om onze kinderopvang zo nóg beter te maken.
  • Elke Smallsteps-locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk.
  • Smallsteps volgt de laatste wetenschappelijke inzichten in kindontwikkeling. Die worden direct vertaald naar beleid en praktische werkinstructies voor onze pedagogisch medewerkers.
Smallsteps medewerker leest boek

MEDEWERKERS ZIJN DE HELDEN VAN SMALLSTEPS EN MAKEN HET VERSCHIL

  • De 2.700 medewerkers van Smallsteps zetten zich elke dag in om kinderen spelenderwijs te laten ontdekken, leren en groeien.
  • Er werken 2.300 pedagogisch medewerkers op de opvanglocaties. Zij zijn vakbekwaam, zorgzaam en betrokken.
  • De pedagogisch medewerkers worden dagelijks ondersteund door hun locatiemanager, pedagogisch coaches en de afdelingen Kwaliteit, HR (training en ontwikkeling), Planning, Administratie en Marketing. Zij zorgen ervoor dat de pedagogisch medewerkers zich volledig kunnen richten op de kinderen.

KidsFoundation

Smallsteps werkt samen met Zus en zoBelle FleurThe Kids Company en Koningskinderen onder KidsFoundation. We gebruiken elkaars kennis en ervaring om de best gewaardeerde kinderopvang te realiseren, die voldoet aan de hoogste eisen van deskundigheid en veiligheid.

Meer weten? www.kidsfoundation.nl