Onze locatie

Smallsteps de Vlieger biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Met aparte groepen voor de jongere en de oudere kinderen. Ze spelen hier toneel, bouwen kastelen en verrassen ons met heerlijke baksels uit ons keukentje. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor elk kind. Je kind voelt zich snel prettig bij ons. En is dat niet het beste startpunt om de fantasie te prikkelen?

Bij ons binnen

Als je bij Smallsteps de Vlieger binnenstapt, ontdek je drie gezellige groepsruimtes. Twee voor kinderen vanaf 4 jaar, één voor kinderen vanaf 7 jaar. Onze inrichting is helemaal gericht op spel en ontspanning na een geconcentreerde schooldag. We hebben één ruimte als disco, er is een playmobilruimte en een relaxruimte. Op een luie hangbank kan je kind even rustig in een boekje duiken, of met z’n nieuwe vriendjes kletsen en lachen. De ruimtes worden geregeld gewisseld. Zo valt er steeds iets te ontdekken.

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens! Dus gaan we elke dag naar buiten. Vanuit onze buitenschoolse opvang lopen we zo het grasveld op. Voetballen, groepspelen of gewoon lekker wild doen. De jongere kinderen begeleiden we hierbij. De oudere kinderen laten we losser. Zij kunnen die vrijheid en zelfstandigheid aan. Wat zijn ze dan ineens groot hè?

Lekker actief

Kinderen zijn graag creatief bezig. Met hulp van onze pedagogisch medewerkers of tijdens een grappige workshop muziek of toneel. Op onze Facebook-pagina kun je alle activiteiten bekijken. En een gezonde smoothie uit eigen keuken, gaat er altijd in. In de vakantie doen onze pedagogisch medewerkers er nog een schepje bovenop: zij organiseren knettergekke estafettes, hockeymiddagen en andere sportieve evenementen. Ons team prikkelt de fantasie.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven