Onze locatie

In buurthuis De Wieken in Almere vind je onze gezellige peuteropvang. Knutselen, zingen, klauteren en rennen: we hebben een afwisselend programma. Natuurlijk zijn er ook regelmatig rustmomenten. Zo wennen kinderen aan een vaste dagindeling. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een liefdevolle, warme omgeving waarin ze steeds weer nieuwe stappen kunnen zetten. Zodat de overgang naar de bassischool spelenderwijs verloopt.

Bij ons binnen

Wat een licht en ruimte! Dat valt meteen op als je onze peuteropvang binnenstapt. Ons lokaal heeft verschillende knusse hoeken. Hier vindt je kind spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" Onze ontdekhoek richten we iedere zes weken anders in. Dit doen we rondom een thema. Dat is leuk en leerzaam voor je kind.

Samen naar buiten

Rode regenlaarsjes aan, jasje aan en lekker naar buiten! Regen, sneeuw of zon: elke dag zijn we in de frisse buitenlucht. Onze speelplaats biedt veel ruimte om te spelen en nieuwe dingen te leren. Springen, steppen, fietsen: kinderen zijn graag in beweging! In de zandbak zijn al vele overheerlijke zandtaartjes gebakken. Vies worden? Natuurlijk, dat mag!

Lekker actief

"Mama, kijk eens wat een mooi schilderij ik heb gemaakt!" Onze pedagogisch medewerkers bedenken elke keer wat nieuws voor je ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen… Want kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Zo bereiden we de peuters voor op een goede start op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven