Onze locatie

In brede basisschool de @rchipel heeft onze kinderopvang een eigen vleugel. De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte. De peuters knutselen, klauteren en doen spelletjes. En gaat je kind naar de basisschool? Dan kan hij bij Smallsteps Archipel naar de buitenschoolse opvang. Zo blijven kinderen steeds in dezelfde vertrouwde omgeving.

Bij ons binnen

Lekker wegdromen en je omrollen in de snoezelruimte voor baby's. Schilderijen maken en boekjes lezen op de peuteropvang. Spelletjes doen, een theatervoorstelling geven of huiswerk maken op de buitenschoolse opvang. De ruimtes bij Smallsteps Archipel zijn zo ingericht dat je kind er precies vindt wat het nodig heeft. Het kinderdagverblijf is op de begane grond. De buitenschoolse opvang op de verdieping. Maar wel steeds in dezelfde vertrouwde omgeving.

Samen naar buiten

"Tikkie, jij bent 'm!" In onze grote tuin is van alles te beleven. De baby’s liggen veilig op een zacht kleed in de babytuin. Zo zijn ze lekker buiten als het mooi weer is. De oudere kinderen klimmen en klauteren, fietsen en voetballen in onze ontdekkingstuin. Kom met eigen ogen kijken hoe leuk onze tuin is! We gaan ook vaak op pad. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of samen boodschappen doen. En in de vakanties maken we leuke uitstapjes.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Kinderen kunnen meedoen aan allerlei workshops. Bijvoorbeeld theater, dans, zumba en yoga. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Zo kun jij je kind met een gerust hart bij ons achterlaten als je naar je werk gaat!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven