Onze locatie

Smallsteps Bios in Almere heeft twee panden: één voor de bso en één voor de jongere kinderen. Ze hebben allebei een grote tuin en speelplaats. De allerjongsten hebben een eigen babytuin. In de moestuin kweken de peuters hun eigen tomaten en aardbeien. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor de kinderen. Ze bieden voldoende uitdaging voor elke leeftijd. In een liefdevolle, vertrouwde omgeving.

Bij ons binnen

Onze ruime, lichte panden zijn huiselijk ingedeeld. In elke groepsruimte is van alles te doen: baby's komen tot rust in de rustige babyhoek, oudere kinderen stapelen blokken in de bouwhoek of spelen vader en moedertje in de huishoek. De oudere kinderen van de buitenschoolse opvang zitten in meestal in ons andere pand. Daar kunnen ze knutselen en spelletjes doen, naar muziek luisteren, huiswerk maken of gewoon lekker zitten kletsen.

Samen naar buiten

"Ìk durf dat wel, verdwalen in het doolhof!" Hier zijn kinderen uren zoet. Tikkertje doen, voetballen of luieren in de zon? Bij ons kan het allemaal. In onze moestuin kweekt je kind zijn eigen tomaten en aardbeien. En die eten we samen op! Natuurlijk trekken we er regelmatig op uit. Samen boodschappen doen. Of naar de speeltuin.

Lekker actief

"Wat zullen we doen, we vervelen ons.." Nergens voor nodig, onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bedenken allerlei leuke activiteiten. Creatief, sportief of muzikaal. Elke maand gaan we op bezoek bij de opa's en oma's van het zorgcentrum in de buurt. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt elke keer weer voor bijzondere en hartverwarmende momenten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven