Onze locatie

Elk kind is anders. En dus heeft elk kind net iets anders nodig om zich te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers van Smallsteps Campus Caleidoscoop begrijpen dat. Ze bieden kinderen een liefdevolle omgeving waarin ze veilig, op hun eigen tempo, nieuwe ontdekkingen kunnen doen. Bij onze peuteropvang hebben we een afwisselend programma. Natuurlijk zijn er ook rustmomenten. Zo wennen kinderen aan een vaste dagindeling.

Bij ons binnen

In het gebouw van basisschool de Caleidoscoop vind je ons gezellige, lichte peuterlokaal. In verschillende hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een bouwhoek, een huishoek, een keukenhoek en een leeshoek. Onze ontdekhoek richten we elke zes weken anders in rondom een thema. Ook werken we samen met de kleuterklas. Dat maakt de overgang naar de basisschool makkelijker voor je kind.

Samen naar buiten

"Tikkie, jij bent 'm!" Iedere dag spelen we buiten in onze tuin. Met rode wangetjes zien we de peuters rennen, springen, steppen en fietsen. Hebben we meer ruimte nodig? Dan gaan we naar het speelplein van de school. We brengen een bezoekje aan de supermarkt, maken een herfstwandeling of we gaan naar een voorstelling.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met warme aandacht begeleiden zij onze peuters. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen… De kinderen zijn dol op al doe afwisselende activiteiten. En ze vinden het fijn om hun vriendjes weer te zien.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven