Onze locatie

Puzzelen aan de puzzeltafel, schilderen, fietsen, lekker rennen in de gymzaal: op onze peuteropvang in Almere Buiten hebben we een afwisselend programma. Natuurlijk zijn er ook rustmomenten. Zo wennen kinderen aan een vaste dagindeling. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een liefdevolle omgeving waarin ze veilig nieuwe stappen kunnen zetten. Zo wordt de overgang naar de basisschool niet spannend, maar leuk!

Bij ons binnen

Onze lokalen zijn licht en gezellig. In verschillende hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een bouwhoek, een poppenhoek, een keukenhoek en een leeshoek. Aan de knutseltafel maakt je kind de mooiste kunstwerken. En we gaan vaak lekker bewegen in de gymzaal van de school. De kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers voor ze verzinnen!

Samen naar buiten

"Kom, we gaan heel hard fietsen!" Op rode driewielertjes rijden de tweejarigen rondjes. Heerlijk vinden ze dat. Regen, sneeuw of zon: elke dag zijn we wel even in de frisse buitenlucht. Onze tuin biedt ruimte om nieuwe dingen te leren. Ook kunnen de peuters hier lekker kliederen met water. En we trekken er op uit. Dan spelen we in de speeltuin. Of we maken een wandeling naar de kinderboerderij.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met warme aandacht begeleiden zij hun groep. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen… Aan het eind van de dag kijken we met een dagritmekaart even terug op de dag. Dat geeft je kind rust en overzicht.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven