Onze locatie

Bij Smallsteps de Club kan je kind bijkomen van de schooldag. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor gezelligheid en een afwisselend programma. Zo is er voor elk kind een activiteit die bij hem past. Dat geeft zelfvertrouwen én een goed gevoel. Onze buitenschoolse opvang vind je in brede school Letterland. Hier spreken we Nederlands en Engels.

Bij ons binnen

Dat is fijn: je kind hoeft niet te reizen voor de buitenschoolse opvang. Onder het dak van de Letterschool vind je de knus ingerichte, lichte groepsruimtes van Smallsteps de Club. Hier kan je kind lekker bijkomen van de schooldag. Kinderen mogen ook spelen in de gymzaal van de school. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de kinderen tot allerlei leuke en creatieve activiteiten. Is je kind al voor schooltijd bij ons? Dan liggen de kleurplaten klaar.

Samen naar buiten

"Potje voetballen?" "Ja, ik kom er meteen aan!" Op het grote speelplein komen de kinderen flink in beweging. Je kind stapt zo het schoolplein op. Als het even kan, gaan we elke dag naar buiten. Ook trekken we er vaak op uit in de buurt. Een wandeling door de herfstbladeren, spoorzoekertje in de sneeuw: elk seizoen heeft z’n charmes! Zo veel mogelijk afwisseling in het programma: dat vinden wij belangrijk.

Lekker actief

Spelletjes doen, samen koken, een kunstwerk maken: bij onze buitenschoolse opvang is van alles te doen. Binnen en buiten. De vakanties zijn extra leuk: dan organiseren we uitstapjes en een waterfeest. Of een voetbaltoernooi. Ook doen we elk jaar een speurtocht met picknick in het Beatrixpark. Voor de picknick maken we zelf lekkere en gezonde hapjes. Dat vinden de kinderen leuk om te doen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven