Onze locatie

Knutselen, fietsen, klauteren en rennen: op onze peuteropvang hebben we een afwisselend programma. Natuurlijk zijn er ook regelmatig rustmomenten. Zo wennen kinderen aan een vaste dagindeling. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een liefdevolle, warme omgeving waarin ze steeds weer nieuwe stappen kunnen zetten. Zodat de overgang naar de bassischool spelenderwijs verloopt.

Bij ons binnen

In het gebouw van basisschool Letterland vind je ons gezellige peuterlokaal. Hier valt het daglicht zo naar binnen dat vanzelf een intieme sfeer ontstaat. In verschillende knusse hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" Onze ontdekhoek richten we iedere zes weken anders in. Dit doen we rondom een thema. Dat is leuk en leerzaam voor je kind.

Samen naar buiten

"Kom, we gaan buiten spelen!" Regen, sneeuw of zon: elke dag zijn we in de frisse buitenlucht. Onze patiotuin biedt veel ruimte om te spelen en nieuwe dingen te leren. Elke dag zien we hier kinderen met rode wangetjes rennen, springen, steppen, fietsen. In de zandbak zijn al vele overheerlijke zandtaartjes gebakken. Ook kan je kind kliederen met water. Vies worden? Natuurlijk, dat mag!

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met warme aandacht begeleiden zij onze peuters. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen… De kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers voor ze verzinnen. Zo bereiden we ze voor op een goede start op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven