Onze locatie

Van muziek op schoot tot je eigen microfoon knutselen: bij ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Almere doen we veel rondom het thema muziek. Ons moderne pand is heerlijk licht en gezellig ingericht. We hebben een fijne tuin met veel natuurlijke materialen en leuke speeltoestellen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind, want elk kind is uniek.

Bij ons binnen

"Mama, ik heb zelf een liedje bedacht!" Muziek kan betoveren en verleiden. Wij bieden kinderen een afwisselend programma met dans, zang en muziek. Dat begint al bij de baby's. En natuurlijk is er veel te spelen! Wil je blokken stapelen in de bouwhoek of gezinnetje spelen in de huishoek? Het kan allemaal! Op de buitenschoolse opvang krijgt je kind allerlei workshops. We maken veel muziek en de kinderen koken graag zelf.

Samen naar buiten

Buiten zijn vinden we heerlijk. Onze buitenruimte heeft een speciale afgeschermde hoek voor baby's en dreumesen. Hier kunnen ze veilig hun gang gaan. De grotere kinderen fietsen, klimmen en doen spelletjes op ons speelterrein. Ook gaan we vaak naar de bibliotheek. Lekker snuffelen tussen de boeken! Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang hebben we een leuk en afwisselend programma. Zoals bezoekjes aan de speeltuin in Haven.

Lekker actief

Zumba, peuterdans of les van een muziekdocent: bij ons zijn kinderen elke dag bezig met muziek. Dat hoor je meteen als je 's ochtends binnenkomt! Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke activiteiten. Knutselen, dansen, spelletjes doen… Daarbij kijken ze steeds wat jouw kind nodig heeft. Zelf spelen? Dat doen de kinderen natuurlijk ook! Je kind kan in een veilige omgeving vriendjes maken, leren en ontdekken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven