Onze locatie

Ons moderne pand is heerlijk licht en huiselijk ingericht. De twee tuinen bij het kinderdagverblijf staan vol met leuke speel- en klimtoestellen. De aparte tuin voor de grotere kinderen van de buitenschoolse opvang is ingericht met natuurlijke materialen. We maken uitstapjes naar de speeltuin of het park. En op het schoolplein naast onze kinderopvang is plek zat voor sport en spel. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. En dat merk je!

Bij ons binnen

Je kind voelt zich al snel thuis bij Smallsteps Muziektuin. Baby's kijken met grote ogen in het rond, en opeens kunnen ze zich omrollen! De oudere kinderen spelen in onze groepsruimtes: blokken stapelen in de bouwhoek, boekjes lezen in de leeshoek. Op de buitenschoolse opvang zijn allerlei workshops. We doen sport- en spelactiviteiten en de kinderen koken graag zelf. "Zullen we vandaag weer een fruitshake maken?"  

Samen naar buiten

We hebben drie eigen speelterreinen: twee voor de kinderen van het kinderdagverblijf en een voor de bso-kinderen. Maar dat is nog niet alles: als het even kan gaan we naar een speeltuin in de buurt. Of naar het park, eendjes voeren en boompje verwisselen. Picknicken kan aan onze eigen picknicktafel. Met de kinderen van de buitenschoolse opvang doen we buitenspelletjes of maken we uitstapjes. Vooral tijdens de vakanties. Dan hebben we een leuk en afwisselend vakantieprogramma.

Lekker actief

Zingen en dansen, dat is de allerleukste manier om te bewegen. Of toch niet? Onze pedagogisch medewerkers bedenken nog veel meer leuke activiteiten. Regelmatig is er een nieuw thema, waarop we alle activiteiten afstemmen: knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen. Op het speelterrein maken we een fietsparcours, waar de kinderen op hun driewielertjes en loopfietsjes rondcrossen. "Tring-tring ik kom eraan!"  

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven