Onze locatie

Op een minuutje lopen van het Westerpark ligt Smallsteps Ninos Westerpark: een moderne kinderopvang met een kleurrijke speelhal en een grote buitenruimte. Een paradijs voor kinderen. Hier wordt je kind stapje voor stapje steeds zelfstandiger. De pedagogisch medewerkers stimuleren talenten en kijken daarbij naar de ontwikkelingsfase van ieder kind. Groene vingers? Die krijgt je kind vanzelf in onze eigen moestuin.

Bij ons binnen

Aan de ronde tafel luistert je kind met zijn vriendjes ademloos naar een spannend verhaal. Met een gezonde snack of een bekertje water bij de hand. Een puzzel maken, een kleurplaat kleuren, zelf de wereld ontdekken, dat kan allemaal. "Bert, je hebt een banaan in je oor!" Met de levensgrote Bert en Ernie voert je kind hele gesprekken. En we gaan vaak leuke spelletjes doen of dansen in het bewegingslokaal.

Samen naar buiten

In de tuin achter ons gebouw kan je kind rennen en fietsen, of kuilen graven en taartjes bakken in de zandbak. De allerkleinsten ontdekken hun hele nieuwe wereld in de afgesloten babyhoek. Ze kijken rond, gaan wiebelend zitten en beginnen met kruipen. Door de mooie bomen zijn hier fijne schaduwplekken. Met de kinderen van 3 jaar en ouder gaan we naar onze moestuin in het Westerpark. Ze plukken zelf fruit en gaan op ontdekkingstocht langs het kabouterpad.

Lekker actief

Hollen, dansen, springen: in onze ruime binnen- en buitenruimtes kan dat allemaal. De inrichting is speels en vertrouwd. Als het maar even kan, gaan we naar het Westerpark. Wandelen, madeliefjes zoeken of naar de kinderboerderij. Samen halen we boekjes bij de bibliotheek. Om voor te lezen of om lekker zelf in te bladeren. Want lezen is leuk en leerzaam.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven