Onze locatie

Spelen, chillen, knutselen en sporten: voor kinderen van 8 tot 13 jaar is heel veel te beleven op de buitenschoolse opvang Smallsteps de Kinkerbuurt. "Wat zullen we doen, hutten bouwen, dansen of broodjes bakken?" Dat bedenken de kinderen zelf: ze hebben altijd inspraak. Op het megaschoolplein of in de gymzaal van brede school de Kinkerbuurt is plek genoeg.

Bij ons binnen

In brede school de Kinkerbuurt hebben we eigen ruimtes met fleurige zit- en speelhoeken. Na een drukke schooldag beginnen we met een gezonde snack en luisteren we naar elkaars verhalen. Wat heb jij vandaag gedaan? In de chillruimte draaien kinderen muziek en houden ze dancebattles. Liever iets rustigs? Plof lekker neer op een zitzak. In een creatieve bui? Leef je uit met verf, vilt, papier, wol, klei, stiften, potloden, glasverf, glitter en schmink.

Samen naar buiten

Tikkertje of verstoppertje spelen tussen de paaltjes op het Slangenplein. Voetballen op het schoolplein of in de voetbalkooi. Lekker met een boekje op een kleedje of met je vrienden rondbanjeren door de tuin. "Hé een bij, of is het een hommel?" Tijdens schoolvakanties zijn we de hele dag open. Dan gaan we met de kinderen op pad. Leeuwen kijken in Artis of ravotten in wildernisspeeltuin het Woeste Westen.

Lekker actief

Balletje trappen? Meestal buiten op het schoolplein en bij slecht weer in de gymzaal. Zelf broodjes bakken en dan samen opeten. Mmm, dat gaat er altijd wel in. Regelmatig zijn er speciale projecten. Kinderen gaan bijvoorbeeld op pad voor een interview in de buurt, schrijven verhaaltjes, maken foto’s en maken zo zelf een échte krant. "Later word ik journalist!"

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven