Onze locatie

Van binnen is het oude pakhuis aan de Achtergracht heerlijk licht. Authentieke elementen zijn behouden gebleven in de sfeervolle ruimtes voor baby’s, peuters en oudere kinderen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Om de dag een gezonde warme maaltijd hoort daarbij. "Eten we weer van die gekke sliertjes? Lekker!"

Bij ons binnen

In de gymzaal, het kinderkookcafé, het lab of het atelier bijvoorbeeld, ontdekken kinderen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Ze praten mee over de inrichting, het speelgoed en de activiteiten die we dagelijks organiseren. De babyruimtes hebben een groot binnenraam, waardoor we gezellig bij elkaar naar binnen kijken. Ook de peuters hebben een gekoppelde groep, met een houten bus om in te spelen, een knutselhoek, leesbank, bouwhoek, verkleedkleren en nog veel meer.

Samen naar buiten

Direct naast het pakhuis ligt onze schaduwrijke ontdektuin. De ruime zandbak is enorm populair bij de peuters. Maar ook de watertafel en het palenbos zorgen voor veel buitenspeelplezier. Met de oudere kinderen spelen we graag tafeltennis en basketbal op het plein van basisschool ASVO. Daar is ook een mooie watertafel. Of we gaan naar speeltuin U.J. Klaren, de kinderboerderij, de Albert Cuyp-markt of Artis.

Lekker actief

Samen met de kinderen bedenken onze pedagogisch medewerkers leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Kinderen kunnen meedoen aan allerlei workshops. Zoals kinderyoga en muziek. Maar het liefst gaan we naar buiten. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven