Onze locatie

"Wie doet er mee?" Gejoel natuurlijk, want de kinderen zijn dol op de gezellige activiteiten die onze pedagogische medewerkers voor ze verzinnen. Na school, voor school én in de vakanties. Natuurlijk is er ook tijd voor rust en ontspanning: naar een muziekje luisteren, knutselen en vooral lekker veel plezier hebben met de andere kinderen. Je kind kiest zelf waar hij gaat spelen, en met wie. Dat kan allemaal bij Smallsteps Klaverblad!

Bij ons binnen

"Hoe was het vandaag?" Na schooltijd mag je kind eerst even op adem komen en bij een kopje thee zijn belevenissen vertellen. Om daarna een spel uit de kast te pakken of lekker te gaan tekenen. De pedagogisch medewerkers zitten bomvol inspirerende ideeën om van elke dag iets moois van te maken. De oudere kinderen hebben een eigen ruimte om met elkaar te kletsen en soms een filmpje te kijken.

Samen naar buiten

Een ding is zeker: je kind kan zich eindeloos uitleven bij Smallsteps Klaverblad. De kinderen kiezen zelf met wie ze spelen en wat ze gaan doen. Muziekje op en dansen maar. Of in de gymzaal klimmen in de touwen en zwaaien in de ringen. Onze deuren staan altijd open: iedereen kent elkaar en is welkom op elke plek. Dat voelt vertrouwd, net als thuis.

Lekker actief

"Tikkie, jij bent 'm!" We gaan regelmatig naar het grote groene park aan de overkant. Daar is lekker veel ruimte om tikkertje te spelen, te voetballen of met je vriendjes te slenteren in het groen. Ook in de winter verzinnen we buitenactiviteiten waar we allemaal rode wangen van krijgen. En als de hele club weer binnen is, staat er wat gezonds klaar. Dat hebben ze wel verdiend!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven