Onze locatie

Een plek waar je kind kan kruipen, rollen en z'n eerste stapjes zetten… Bij ons kunnen kinderen zelf op ontdekkingstocht. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Een vingerverfportret maken of een lampion voor de Sint Maartenoptocht, liedjes zingen en elke dag naar buiten in onze stadstuin. Daar krijg je trek van: elke dag bieden wij een gezonde warme maaltijd.

Bij ons binnen

Die trotse blik als je baby zich helemaal zelf heeft omgerold of zijn eerste voorzichtige stapjes zet. De allerkleinsten kruipen rond in de groepsruimte en in onze binnentuin. Ze verkennen de wereld en ontdekken hoe leuk het is om samen te spelen. Is je kind al iets groter, dan maakt hij leuke knutselwerkjes en tekeningen. "Kijk eens wat ik heb gemaakt?" Elke week kun je wel een nieuw kunstwerk op de koelkast plakken of aan oma geven.

Samen naar buiten

Lekker naar buiten: dat doen we iedere dag. Met de tractors en fietsjes crossen de kinderen vrolijk rond. In het klimrek klauteren, van de glijbaan roetsjen, taartjes bakken in de zandbak. Je kind zal zich niet snel vervelen in onze grote stadstuin. In een afgeschermde ruimte met rubberen vloertegels zijn kinderen die nog niet kunnen kruipen of lopen toch veilig buiten. Feestdagen gaan niet ongemerkt voorbij. We organiseren een Sint Maartenoptocht en een Sinterklaasfeest.

Lekker actief

Kijken, voelen, horen: we prikkelen de zintuigen van je baby door samen liedjes te zingen en naar kleurige platen te kijken. "Wat zie je?" "Waar is de appel?" En hoe een appel smaakt, dat laten we je kind meteen even proeven. In de vrolijke lichte ruimtes staat al het speelmateriaal op kindhoogte. Je kind mag zelf pakken waarmee hij wil spelen. Als ze wat groter zijn, mogen de kinderen ook zelf weten waar ze gaan spelen: in de centrale hal of de patio. Ga maar op onderzoek uit!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven