Onze locatie

Ons mooie grote pand is huiselijk ingericht. De kinderopvang van Smallsteps Bilderdijkpark staat midden in het groen van het park. Hier voelt je kind zich zo thuis. Er zijn twee speelplaatsen met lekker veel ruimte. Om de dag krijgt je kind warm eten bij ons. Altijd lekker en gezond. Zo ontdekt je kind nieuwe smaken. Andijviestamppot? Mmmm, lekker! En thuis is een avondboterhammetje genoeg. Wel zo gemakkelijk.

Bij ons binnen

Je kind voelt zich al snel thuis bij Smallsteps Bilderdijkpark. In elke groepsruimte is veel te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, boekjes lezen in de leeshoek of knus spelen in de huishoek. Vanuit de lichte groepsruimte kijk je op het groen om ons heen. De keuken is een belangrijke plek, want we kiezen voor bewuste voeding. De oudste kinderen helpen mee om dat klaar te maken. Met vers fruit dat we samen op de markt kopen.

Samen naar buiten

Bij Smallsteps Bilderdijkpark zijn twee buitenruimtes. De patio is speciaal ingericht voor baby's en dreumesen. Hier kunnen ze veilig hun gang gaan. De andere tuin is voor de grotere kinderen. We gaan op avontuur in het Bilderdijkpark. Het hele jaar door: in de lente kijken of er al krokussen groeien en 's zomers met water spelen. In de herfst zoeken we blaadjes en eikeltjes om mee te knutselen. En hoe voelt een sneeuwvlokje op je hand?

Lekker actief

Elke maand kiezen we een leuk en leerzaam thema. Alle activiteiten sluiten daarop aan: we lezen boekjes, zingen liedjes en bedenken knutselopdrachten. We gaan met je kind op ontdekkingstocht: lieveheersbeestjes zoeken, eendjes voeren, sneeuwpoppen maken. Tijdens de vakanties zijn er sportieve en spannende extra activiteiten: zandkastelen bouwen aan het strand of vliegtuigen spotten op Schiphol. Deze vakantieopvang is ook voor andere kinderen uit de buurt.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven