Onze locatie

De buitenschoolse opvang van Smallsteps Mikado zit heel toepasselijk in een oude school. Een flinke verbouwing zorgde voor een speelse sfeer. Elke groep heeft een eigen entresol met uitzicht op de benedenruimte. Buiten kan je kind alle kanten op: voetballen in een afgeschermd deel van de tuin, tuinieren in de verticale tuin of de beestjes bewonderen in ons insectenhotel. Wat we doen, dat besluiten we samen met de kinderen.

Bij ons binnen

Licht, ruimte, sfeer: bij ons binnen is het altijd gezellig! In de speelhoeken kan je kind zijn hart ophalen. Spelletje doen? Verven of knutselen? Bouwen met K'NEX, LEGO, Duplo? Kan allemaal. Of duikt hij liever in onze leeshoek? Lekker even wegdromen met een boekje op de bank. Dat mag natuurlijk ook. Wij houden in de gaten dat je kind voldoende rust krijgt.

Samen naar buiten

Midden in de stad beschikken we over een mooie, groene tuin. De kinderen trappen een balletje op het afgeschermde voetbalveld of graven kuilen in de zandbak. Touwtje springen, een skelterrace, tikkertje en bij mooi weer vullen we de badjes met water. We hebben een verticale tuin: een groenstrook langs de muur waar je kind kan tuinieren. En natuurlijk trekken we er ook vaak op uit in de buurt!

Lekker actief

Wonen, gezondheid, water, dieren: elk kwartaal kiezen we een ander thema als rode draad voor de activiteiten. We lezen boeken, maken tekeningen, vertellen verhalen en gaan op excursie. Kinderen vinden het leuk om op die manier steeds meer te weten te komen. Op woensdagmiddag en in de schoolvakanties is er een speciaal activiteitenprogramma: samen koken, een speurtocht in de buurt of een swingende dansworkshop.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven