Onze locatie

Vrolijk zwaaien naar voorbijvarende boten, in de bolderkar naar de markt, rennen in de lange gangen. Kinderen komen graag naar Smallsteps Roomtuintjes, om te spelen en zich elke dag een stapje verder te ontwikkelen. Daar krijg je trek van. Regelmatig verzorgen we een warme, biologische maaltijd. Zo ontdekt je kind nieuwe smaken. Andijviestamppot? Mmmm, lekker! En thuis is een avondboterhammetje genoeg. Wel zo gemakkelijk.

Bij ons binnen

"Oh wat is het hier leuk!" Je kind begint te stralen zodra hij binnenkomt in onze zonnige ruimte met kleurige meubeltjes. Er is heel veel te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, boekjes lezen in de leeshoek of knus spelen in de huishoek. In de gang racen de kinderen van het ene naar het andere avontuur. De pedagogisch medewerkers verzinnen telkens weer iets nieuws.

Samen naar buiten

Lekker naar buiten, dat doen we iedere dag. Op driewielertjes crossen de kinderen vrolijk rond of ze bakken taartjes in de zandbak. "Dahag bootje, goede reis!" Onze tuin ligt aan het water: van achter een veilig hek zwaaien de kinderen naar voorbijvarende bootjes. Met de bolderwagen gaan we erop uit. Kraampjes kijken op de Dappermarkt, naar het groen van het Oosterpark of gewoon een rondje door de buurt. "Dahag buurman!"

Lekker actief

Elke twee maanden kiezen we een ander, prikkelend thema waarop we alle activiteiten laten aansluiten. We lezen boekjes, zingen liedjes, maken tekeningen en verzinnen verhalen. Bijvoorbeeld over beroepen, het weer of over de vakantie. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er gerichte peuteractiviteiten. Verkleden en toneelstukjes opvoeren, maar ook spelenderwijs letters en cijfer leren. Zo zijn ze straks goed voorbereid op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven