Onze locatie

Op onze kinderopvang is je baby in veilige, vertrouwde handen. En ook de oudere kinderen kunnen hier heerlijk spelen en ontdekken. We hebben een ruime afgeschermde patio en een groot buitenterrein naast de kinderboerderij. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een liefdevolle, warme omgeving waarin ze steeds weer nieuwe stappen kunnen zetten. Zodat de overgang naar de basisschool spelenderwijs verloopt.

  • In elke groepsruimte voor de peuters een speeltoren waarin je kind naar boven kan klimmen en vanaf kan glijden
  • Eigen entree naar de kinderboerdij via ons ruime peuterplein
  • Afgeschermde binnentuin voor de baby's en dreumesen
  • Gezonde voeding en om de dag een warme, biologische lunch
  • Leuke activiteiten rondom een thema, die zijn afgestemd op de ontwikkeling van je kind

Bij ons binnen

In onze grote groepsruimtes valt het daglicht zo naar binnen dat vanzelf een intieme sfeer ontstaat. Je kind beleeft hier een fijne tijd. Baby's spelen heerlijk en ontdekken de groep vanaf de vloer samen met de pedagogisch medewerkers. De peuters zingen, knutselen en doen spelletjes. "Zullen we met de treinbaan spelen of met de poppen?" In verschillende knusse hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. En in elke groep staat een spannende speeltoren.

Samen naar buiten

Naar buiten: dat doen we het liefst elke dag! De patio is ingericht voor de jongste kinderen. Daar spelen ze in de zandbak. Ook is er een uitdagend speelelement met een glijbaan. En de baby's? Die tijgeren en rollen op het kunstgras. De peuters spelen op de grote speelplaats die grenst aan de kinderboerderij. "Kijk, ik zie een vogel met grote blauwe veren!" De kinderen vinden het heerlijk om vaak naar de kinderboerderij te gaan.

Lekker actief

We bezoeken de kinderboerderij zo vaak we kunnen, maar hebben nog genoeg tijd om te knutselen en schilderen. En in de sporthal maakt je kind kennis met de 'gymzaal', heerlijk rennen of dansen en alvast voorbereid op de basisschool. Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Ook doen we elk jaar mee aan het Nationale Voorleesontbijt en de Kinderboekenweek. "Lees je nog eens voor uit Dikkie Dik?"

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven