Onze locatie

Smallsteps Doenja is een licht en sfeervol kinderdagverblijf in de Amsterdamse Pijp. Je baby voelt zich hier veilig en geborgen. We hebben een afwisselend programma en volop speelmateriaal, voor binnen en buiten. Er is een peutergroep met voor- en vroegschoolse educatie. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zorgen dat je kind zich veilig kan ontwikkelen. Met voldoende uitdaging voor elke leeftijd. In een liefdevolle, vertrouwde omgeving.

  • Sfeervol oud schoolgebouw met grote groepsruimtes en een gymlokaal waarin je kind lekker kan bewegen
  • Om de week gezonde warme (biologische en vegetarische) maaltijden
  • Een grote, besloten buitenspeelplaats met aparte babytuinen, waar we dagelijks op ontdekking gaan
  • Gecertificeerd voor- en vroegschoolse educatie (VVE) locatie

Bij ons binnen

Kinderen houden van regelmaat. Daarom zijn onze dagen ingedeeld volgens vaste patronen. Een verhaaltje. Een hapje. Even snoezelen of slapen. Al die regelmaat: dat vinden baby's en jonge kinderen fijn. Smallsteps Doenja is gevestigd in een sfeervol pand waarin het licht prachtig naar binnen valt. We hebben een eigen gymzaal. De groepsruimtes hebben leuke afwisselende speelhoeken.

Samen naar buiten

Naar buiten? Dat doen we iedere dag! Om te spelen in onze binnentuin met zandbak en glijbaan. Ring ring, toet toet! Kinderen rijden graag met fietsjes en loopauto's over de verkeersweg met stoplichten. We gaan vaak wandelen over de markt. Ook gaan we graag naar de kinderboerderij, de bibliotheek of naar het park. In elk seizoen is hier van alles te ontdekken.

Lekker actief

"Kijk mama, ik heb een schilderij voor je gemaakt!" Enthousiast komt je kind naar je toe rennen als je het op komt halen. In de gezellige speelhoek raken kinderen niet uitgespeeld. En het wordt nog leuker als ze kunnen spelen met vriendjes. Daarom zorgen we ervoor, dat we telkens spelmomenten aanbieden. Op modderdag wordt je kind behoorlijk vies. Maar deze dag is altijd een groot feest!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven