Onze locatie

Op een centraal punt in de Amsterdamse Pijp ligt ons moderne, lichte pand met zes groepen. We bieden kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier vindt je kind rust, maar kan het ook heerlijk spelen, ontdekken en groeien. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een veilige, warme omgeving waarin ze steeds weer nieuwe stappen kunnen zetten. Zodat de overgang naar de bassischool spelenderwijs verloopt.

Bij ons binnen

In onze grote groepsruimtes valt het daglicht naar binnen op de zachtgele vloer. Het houten meubilair maakt elke ruimte sfeervol. Je kind beleeft hier een fijne tijd. Baby's kijken met grote ogen rond in de snoezelruimte. De peuters zingen, knutselen en doen spelletjes. In verschillende knusse hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. "Zullen we met de blokken of met de poppen spelen?"

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Op ons dakterras fietsen de peuters rondjes, ze glijden van de glijbaan of ze krijten op de stoeptegels. En de baby's? Die hebben hun eigen binnentuin om te tijgeren en te rollen. Vaak gaan we gezellig naar de speeltuin. Of we maken een rondje over de Albert Cuyp. En elk jaar gaan we naar Artis: aapjes en giraffen kijken!

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij kinderen op hun ontdekkingstocht. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, spelletjes doen… Yoga doen de peuters met onze peuteryogadocent. En in de zomer is er volop waterpret onder de grote schaduwdoeken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven