Onze locatie

Geen dag is hetzelfde op onze bso. We spelen veel buiten op de speelpleinen. En als we binnen zijn, leven we ons creatief uit in ons atelier. Als je gezond leert koken, leer je vanzelf ook gezond eten. Samen met een pedagogisch medewerker toveren wisselende groepjes kinderen elke week wat lekkers op onze borden. Smullen maar!

Bij ons binnen

De hoge plafonds en ramen zorgen voor een fijne, lichte sfeer door het hele pand. Als je binnenkomt, loop je zo naar de twee ruimtes voor de jongste kinderen, een projectruimte en ons eigen kinderkookcafé. Op de bovenverdieping spelen de oudere kinderen in hun groepsruimtes en in het atelier maken we de mooiste creaties. 

Samen naar buiten

Binnen is leuk, buiten nog leuker! De jongste kinderen spelen op de veilig afgeschermde speelplaats aan de voorkant van ons pand. Ze maken figuurtjes in de zandbak, spelen met de voetbalgoals of rijden rond op fietsjes, skelters en skates. De oudste kinderen spelen op het Hendrik de Keijzerplein. Voetbal is er razend populair. "Nog een potje?"

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers dagen de kinderen uit om een stapje verder te gaan! Met grappige taalspelletjes en creatieve en sportieve opdrachten. Of wat dacht je van een breakdance-les? En lijkt het je wat om piano, viool, contrabas of cello te leren spelen? Ook dat kan. En we trekken er regelmatig op uit. Naar de speeltuin of naar kinderboerderij de Pijp.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven