Onze locatie

Op ons kinderdagverblijf is de natuur heel belangrijk. Bij Smallsteps Basja werken we zo veel mogelijk met duurzame materialen en je kind krijgt gezonde biologische voeding. Zo weet hij straks precies hoe een aardbei smaakt, hoe een komkommer ruikt en wat de kleur van een rijpe tomaat is. Samen ontdekken we hoe dat allemaal groeit  en bloeit. Bij mooi weer slapen de kinderen in de tuin, in speciale buitenbedjes.

Bij ons binnen

Kinderdagverblijf Smallsteps Basja heeft knusse ruimtes in het souterrain van een sfeervol Amsterdams pand. De warme, natuurlijke kleuren geven direct een veilig gevoel. Hier kan je kind knutselen, tekenen, spelen en ontdekken. Het ene kind rent direct naar de speelhoek om een toren te bouwen of een vloerpuzzel te leggen. Het andere kind wil eerst rustig met een pedagogisch medewerker in een boekje kijken. En jouw kind?

Samen naar buiten

In onze mooie tuin is er alle ruimte om te ontdekken waar de wormen en insecten wonen, te proeven hoe rijp de aardbeien zijn en te ervaren hoe lekker vies je kunt worden in onze modderkeuken. Je kind kan zelfs slapen in een buitenbedje! Lekker in de frisse lucht, met getjilp van vogels op de achtergrond.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met warme aandacht begeleiden zij hun groep. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen…Daarbij kijken ze steeds wat jouw kind nodig heeft. Zelf spelen? Dat doen de kinderen natuurlijk ook! Je kind kan in een veilige omgeving vriendjes maken, leren en ontdekken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven