Onze locatie

Op ons kinderdagverblijf is de natuur heel belangrijk. Bij Smallsteps Basja werken we zo veel mogelijk met duurzame materialen en je kind krijgt gezonde biologische voeding. Zo weet hij straks precies hoe een aardbei smaakt, hoe een komkommer ruikt en wat de kleur van een rijpe tomaat is. Samen ontdekken we hoe dat allemaal groeit in onze eigen moestuintjes. Bij mooi weer slapen de kinderen in de tuin, in speciale buitenbedjes.

  • Spelen en leren in een groene en duurzame omgeving
  • Advies over de buitenactiviteiten door een natuurcoach
  • De deuren staan open: je kind kan veilig op ontdekkingstocht door het pand
  • Lekker, gezond en makkelijk: elke dag een verse, warme lunch
  • Buitenbedjes voor een dutje én een frisse neus

Bij ons binnen

Kinderdagverblijf Smallsteps Basja heeft knusse ruimtes in het souterrain van een sfeervol Amsterdams pand. De warme, natuurlijke kleuren geven direct een veilig gevoel. Hier kan je kind knutselen, tekenen, spelen en ontdekken. Het ene kind rent direct naar de speelhoek om een toren te bouwen of een vloerpuzzel te leggen. Het andere kind wil eerst rustig met een pedagogisch medewerker in een boekje kijken. En jouw kind?

Samen naar buiten

De grote verrassing van ons kinderdagverblijf is de tuin aan de achterkant. Je kind kan zelfs slapen in een buitenbedje! Lekker in de frisse lucht, met getjilp van vogels op de achtergrond. In de moestuin kweken we wortels, tomaten, radijsjes en andere gezonde lekkernijen. Zaaien, planten en oogsten: je kind doet het met liefde en plezier. Zelf rozemarijn nodig? Pluk gerust wat uit onze kruidentuin!

Lekker actief

In onze grote achtertuin kan je kind naar hartenlust rennen of juist rusten. Maar de wereld is nog veel groter. We gaan er vaak op uit in de bolderkar naar het Vondelpark. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er extra activiteiten. Daarmee groeit je peuter spelenderwijs toe naar de volgende stap: de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven