Onze locatie

Aan de rand van het mooie Flevopark vind je Smallsteps Flevohof. Je baby voelt zich hier vertrouwd en geborgen. Je peuter kan er naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. Je schoolgaande kind kan bij ons op adem komen na een drukke dag. Onze pedagogisch medewerkers weten precies wat kinderen nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel en zitten we op de bank om een boekje te lezen. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen.

Samen naar buiten

De kinderen spelen graag buiten. Achter elkaar aan rennen of lekker rondrijden op de fietsjes. We kunnen lekker naar het Flevopark. En regent het, dan gaan we toch: regenjasjes dicht, laarsjes aan en gaan!

Lekker actief

Kunst, techniek, muziek en theater: bij ons zijn kinderen elke dag creatief bezig. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke activiteiten. Knutselen, dansen, spelletjes doen… Daarbij kijken ze steeds wat jouw kind nodig heeft. Zelf spelen? Dat doen de kinderen natuurlijk ook! Je kind kan in een veilige omgeving vriendjes maken, leren en ontdekken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven