Onze locatie

Zitten, kruipen, eerste woordjes, een voorzichtig stapje: elke dag leert je kind iets nieuws bij Smallsteps Ensemble. In de lichte ruimtes en in onze eigen tuin kunnen kinderen vrijuit kliederen, knoeien, knutselen en klauteren. Elk kind krijgt de tijd en de ruimte om zich op zijn eigen manier te ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de uitdaging die bij jouw kind past en de rust die hij daarbij nodig heeft.

Bij ons binnen

Het daglicht straalt naar binnen in onze grote lichte groepsruimtes. Daar is het lekker spelen met bouwblokken, poppen en knuffels of met grote houten puzzels. Lekker op een kleedje liggen en de wereld om je heen bekijken, mag ook. In de twee ruime hallen en de tuin kan je kind al zijn energie kwijt: rondrijden op fietsjes en tractors, van de glijbaan roetsjen of taartjes bakken in de zandbak.

Samen naar buiten

In de tuin van Smallsteps Ensemble hebben al heel veel kinderen hun eerste stapjes gezet. We zitten vlak naast het Rembrandtpark en het Vondelpark is in de buurt. Daar gaan we eendjes voeren of madeliefjes plukken. En in de herfst kastanjes zoeken en blaadjes verzamelen, voor de mooiste knutselwerkjes. Als het sneeuwt gaan de kinderen dik ingepakt mee naar buiten. Samen kijken we wat een sneeuwvlokje op je hand doet.

Lekker actief

Beroepen, muziek, familie: elk jaar maken we een inspirerende kalender met thema's waarop alle activiteiten aansluiten. We vertellen verhalen, zingen liedjes en maken tekeningen of plakwerkjes. Regelmatig gaan we op pad: met een bolderkar vol kinderen naar het park, een broodje halen bij de bakker of naar de kinderboerderij. Nog leuker is het als de mobiele kinderboerderij bij ons langskomt. Een konijntje aaien of een hamster voeren, dat vinden ze fantastisch.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven