Onze locatie

Wat hebben we lekker veel ruimte bij Smallsteps Driemaster in Amsterdam! Binnen kun je koken of knutselen, buiten mag je rennen, glijden of klimmen. Je kind kiest zelf! De allerkleinsten gaan op ontdekkingstocht in de groepsruimte, die we ombouwen tot een knusse plek speciaal voor hen. Moe geworden van al dat spelen of die lange schooldag? Er is ook alle ruimte om even lekker uit te rusten.

Bij ons binnen

"Wow, wat gezellig!" Onze speelruimtes zijn ingericht op speelplezier. Knuffels, poppen, auto's, blokken, boekjes, knutselspullen: voor ieder wat wils. We hebben vrij zicht op de moestuintjes en op de paarden in de wei. En dat, terwijl de zwanen statig voorbij zwemmen. Buiten is bij Smallsteps Aan Zee ook een beetje binnen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan naar buiten! We genieten van het warme zonnetje, net als van de sneeuwvlokjes die op onze neus dwarrelen. Voor elke leeftijdsgroep hebben we een grote en een kleinere speelplaats met speeltoestellen. Vanuit de babygroepen loop je direct de babytuin in. De peuters spelen los daarvan. Ook de kinderen van de bso hebben hun eigen ruimte. Daar kunnen ze rennen, voetballen, spelen of fietsen. Na een volle schooldag hebben ze dat wel verdiend!

Lekker actief

We houden van dansen en muziek: onze peuters hebben de grootste lol als ze lekker gek mogen doen in de grote kring. "Do-re-mi-fa-sol…?" "La-ti-do!" Samen rennen we de toonladders op en af. Met de  baby's doen we muziek op schoot. Ook de oudere kinderen zijn lekker in beweging: minimaal drie keer per week sportles in de gymzaal van de Aloysiusschool of in de buitenlucht. Van bewegen krijg je trek! Dus proberen we elke woensdag nieuwe recepten uit in onze eigen kookhoek.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven