Onze locatie

Een fijne groene omgeving midden in Amsterdam-Zuid en alle ruimte om te schilderen, beeldhouwen, gymmen en spelen. Dat is Smallsteps Apollo. De grote kinderen hebben een eigen chillruimte. Kinderen die nog geen 7 jaar zijn mogen daar soms, onder begeleiding, ook een kijkje nemen. Stoer!

Bij ons binnen

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Smallsteps Capelle is de plek die kinderen na een drukke schooldag verdienen. Eerst even bijpraten en dan: spelen! Met de trein in de bouwhoek bijvoorbeeld. Of dollen met de poppen in de huishoek. Of creatief bezig zijn met lijm en papier in de knutselhoek. Of toch liever op de bank met een boek of 'n Duckie? Dat mag ook! "Haha, wie wil er een mop horen?"

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we lekker vaak buiten, om uit te waaien en op te laden. Balletje trappen, touwtjespringen, een zelfverzonnen spel spelen of je balans houden op de ligfiets. "Ik ben de koning." "Ik een ridder!"

Lekker actief

Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben heerlijk buiten gespeeld. "Ik heb zin in wat lekkers!" "Weet je wat, we maken zelf een aardbeienshake!" Voor de kinderen van de bso verzinnen onze pedagogisch medewerkers allerlei leuke en spannende activiteiten. Want dacht je van een workshop kinderyoga, vogelhuisjes timmeren of je eigen musical schrijven en uitvoeren? Iets nieuws leren is altijd leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven