Onze locatie

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Bij Smallsteps IJdoorn vinden kinderen de rust die ze nodig hebben na een drukke dag op school. Eerst kletsen we met elkaar en dan gaan de kinderen doen wat ze willen. Potje dammen? Een stilleven schilderen? Een spannend boek lezen in onze bibliotheek? Bij ons kan het allemaal. De oudere kinderen gaan lekker hun eigen gang, de kleintjes helpen we op weg.

  • Speciaal programma waarmee de kinderen hun tijd bij de bso zelf leren indelen
  • Vrolijk gevulde activiteitenladder
  • Leuk en afwisselend vakantieprogramma

Bij ons binnen

Onze ruimte is ingericht met houten meubels en andere natuurlijke materialen. Hier kan je kind zijn gang gaan: torens bouwen in de bouwplaats, knus spelen in de huishoek, creatief aan de slag in de knutselhoek. We hebben een eigen bibliotheek en voor de oudere kinderen een heerlijke huiskamer. Daar mogen ze gamen – maar niet te lang – en soms een filmpje kijken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk en afwisselend programma.

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we lekker vaak buiten, om uit te waaien en op te laden. Balletje trappen, touwtje springen en vaak ook een zelfverzonnen spel. Op het plein doen we een spelletje jeu de boules, net als in Frankrijk. Ieder seizoen trekken we er samen op uit. Zoeken naar knutselmateriaal in de herfst of spoorzoeken in de winter als het net heeft gesneeuwd.

Lekker actief

Bij Smallsteps IJdoorn staan samen spelen en veel bewegen voorop. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat alles probleemloos verloopt en komen met extra inspiratie. Samen met de kinderen brengen we hun tijd op de bso in kaart. Want spelen bij Smallsteps IJdoorn is niet alleen leuk, het is ook leerzaam! Dat leidt tot een vrolijke activiteitenladder. Je kunt het hele jaar zien wat je kind gaat meemaken op Smallsteps IJdoorn.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven