Onze locatie

Bij Smallsteps de Kinderplaneet vliegt de tijd voorbij. In een ontspannen, huiselijke sfeer kan je kind helemaal zichzelf zijn. Iedereen kent elkaar, dus samen spelen, dansen, zingen en lachen is vanzelfsprekend. Het riante schoolplein biedt volop ruimte voor een stoepkrijttekening of een stevig potje voetbal. En de Puur Natuur Tuin is vlakbij. Daar kun je de prachtigste hutten bouwen.

  • Nieuw gebouw bij basisschool de Satelliet
  • Sport en spel op het schoolplein en in de gymzaal
  • Wij zijn een van de partners van de Puur Natuur Tuin
  • Meedoen met improvisatietheater Plejater
  • Sporttraining of muziekles? Wij brengen en halen je kind

Bij ons binnen

"Hoe was je dag? Vertel eens wat je hebt gedaan?" Na een drukke schooldag komt je kind op adem in de rustige, gezellige ruimte van onze buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Een glaasje melk, water of sap en wat fruit erbij. En dan? Met je vrienden een spelletje tafelvoetbal, in de leeshoek een stripboek verslinden of lekker naar buiten.

Samen naar buiten

Smallsteps de Kinderplaneet zit in een nieuw gebouw bij basisschool de Satelliet. Na schooltijd is het schoolplein helemaal van ons en ook in de gymzaal kunnen we terecht: daar doen we tikkertje of spelen een potje trefbal. De Puur Natuur Tuin is om de hoek. Kinderen van onze bso dachten mee over de inrichting van dit groene speelparadijs. 's Zomers plonzen we in het pierenbadje en in de winter hopen we op sneeuw.

Lekker actief

De pedagogisch medewerkers bedenken bruisende activiteiten die de boel op z'n kop zetten. Elke twee maanden staan er nieuwe sport- en spelactiviteiten centraal. Zo gaat het nooit vervelen bij Smallsteps de Kinderplaneet. Bij improvisatietheater Plejater kan je kind zijn creatieve kant ontdekken. Elke maand is er een kakelverse meedoe-voorstelling in de Bethelkerk, hier vlakbij.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven