Onze locatie

Bij Smallsteps Noorderhof willen we de seizoenen zelf beleven. Dus gaan we zoveel mogelijk naar buiten. In onze nieuwe, spannende ontdektuin gaan we samen op ontdekkingstocht. Onze pedagogisch medewerkers weten precies wat elk kind nodig heeft. Je kind geniet!

Bij ons binnen

Op onze nieuwe locatie zijn verschillende ruimtes en bieden we activiteiten aan afgestemd op de leeftijd, interesse en ontwikkeling van elk kind. We knutselen, doen spelletjes of maken een puzzel. Natuurlijk kan je kind ook lekker lezen, chillen of huiswerk maken.

Samen naar buiten

Voetballen, rennen, tikkertje doen, languit liggen in het kunstgras… Het kan allemaal op het speelterrein voor de deur. Zon, regen of wind, we gaan elke dag naar buiten voor een frisse neus en om lekker te bewegen; sporten, verstoppertje spelen, spoorzoeken in de sneeuw… Rode wangen verzekerd!

Lekker actief

Spelen, onderzoeken, bezig zijn in de natuur. Je kind leert elke dag iets nieuws. Dat gaat soms letterlijk met vallen en opstaan. Dat hoort erbij en gelukkig is de pedagogisch medewerker altijd in de buurt, voor een pleister en een knuffel. Dan speelt je kind snel weer verder met z’n vriendjes. Zingen doen we ook graag en veel. "Wie weet er nog een liedje?"

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven