Onze locatie

Kinderen voelen zich snel thuis bij Smallsteps Carrousel. Binnen is alle ruimte voor knutselwerk, schilderen, tekenen, bouwen, spelen met de barbies of lekker lui lezen in de zitzakken. Buiten staat alles in het teken van sport en spel. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor de ontwikkeling van ieder kind. Ze zetten je kind in zijn kracht door het te stimuleren dingen zélf te doen. Dat vinden wij belangrijk.

Bij ons binnen

"Zullen we aan de slag gaan met de Lego? Dan bouwen we een stad. En dan kunnen de barbies daar wonen." Spelen is de leukste manier van leren. In de gezellige speelhoek raakt je kind niet uitgespeeld. En het wordt nog leuker als je kunt spelen met je vriendjes. Tafelvoetbal is favoriet. We hebben een uitgebreid knutselassortiment, mooie boeken om uit voor te lezen en een kist vol verkleedkleren.

Samen naar buiten

In onze eigen buitenruimte met zandbak, speelhuis en glijbaan hebben kinderen geen tijd om zich te vervelen. Fietsen, skeeleren, ruimte genoeg! Onze pedagogisch medewerkers bruisen van de ideeën om je kind lekker te laten bewegen in de buitenlucht. Hebben we daarvoor meer ruimte nodig, dan gaan we met zijn allen naar het schoolplein in de buurt of naar het Oosterpark.

Lekker actief

Onze kinderen zijn echte schoonmaakhelden. Bij ons binnen is er veel aandacht voor afvalscheiding: glas in de glasbak, plastic apart, karton bij het oud papier. Tenzij we het gebruiken als knutselmateriaal: met eierdozen en flessendoppen kun je gave maskers maken. Wij sluiten regelmatig aan bij projecten van de gemeente over het scheiden van afval en gezonde voeding.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven