Onze locatie

Bij Smallsteps 't Sparrenest heeft je kind alle ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. De kleurrijke groepsruimtes en de centrale hal staan boordevol spannend speelgoed en knusse hoekjes. Hier voelt je kind zich al snel thuis. Buiten speelt je kind op ons riante dakterras of in de afgeschermde grote tuin. Met uitdagende spelletjes stimuleren de pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van je kind.

Bij ons binnen

 "Zullen we met de Duplo? Dan bouwen we een stad!" Spelen is de leukste manier van leren. Bij Smallsteps 't Sparrenest raakt je kind niet uitgespeeld. En vriendjes? Met de stimulerende spelletjes die de pedagogisch medewerkers verzinnen, zijn die zo gemaakt. Drie keer per week is er een gezonde warme maaltijd. Pompoensoep, andijviestamppot en wat zijn dat voor rare sliertjes? Je kind leert steeds weer nieuwe smaken kennen.

Samen naar buiten

De kinderen spelen graag in onze grote tuin. Achter elkaar aan rennen of lekker rondrijden op de fietsjes. We hebben een aparte schaduwrijke babytuin. Op het dakterras kunnen de kleinsten rondkruipen en voorzichtig hun eerste stapjes zetten. Dat vinden ze heerlijk! Met de bolderkar gaan we naar het Oosterpark. En regent het, dan gaan we toch: regenjasjes dicht, laarsjes aan en rijden maar!

Lekker actief

Kijken, voelen, horen: we prikkelen de zintuigen van je baby door samen liedjes te zingen en naar kleurige platen te kijken. "Zie je de kip? Hoe klinkt die?" Onze pedagogisch medewerkers bruisen van de ideeën voor inspirerende activiteiten. Toneelstukjes opvoeren, liedjes zingen, samen trommelen en kringspelletjes doen. Of gezellig bij elkaar zitten en naar een mooi verhaal luisteren. En daar dan weer een tekening over maken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven