Onze locatie

Spelen, knutselen, bewegen en ontdekken. Je kind vindt het een feest in de prettige ruimtes van ons ruime pand. Veel materialen staan op ooghoogte: kinderen pakken zelf waarmee zij willen spelen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Elke dag een gezonde warme maaltijd hoort daarbij. "Eten we weer van die gekke sliertjes? Lekker!"

Bij ons binnen

Het is een vrolijke boel bij Smallsteps Marie van Westerhovenstraat. In het compleet gerenoveerde gebouw zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te spelen. Torens bouwen, puzzels maken, herfststukjes knutselen, liedjes zingen: het kan hier allemaal. Geen puf meer? Er zijn ook genoeg plekjes om rustig te ontspannen als je kind dat nodig heeft. Even met een boekje in een hoekje. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer.

Samen naar buiten

"Jaaa, we gaan naar buiten!" Het moet wel heel slecht weer zijn willen we binnen blijven. Onze grote, natuurlijk ingerichte tuin is veel te leuk! Hier kunnen de kinderen naar hartenlust rennen, klimmen, fietsen, kruipen en ontdekken. De aangelegde paadjes tussen het groen zijn iedere dag weer een uitdaging voor de kinderen. Liefde voor de natuur is voor ons heel natuurlijk!

Lekker actief

Elke maand een nieuw thema: zo combineren we allerlei activiteiten. We lezen bijpassende boekjes, maken tekeningen, verzinnen verhaaltjes, zingen liedjes en doen toneelstukjes. Met kinderyoga wordt je kind lekker lenig en leert hij zich ontspannen. En is je kind ouder dan 3 jaar, dan zijn er extra activiteiten om hem voor te bereiden op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven