Onze locatie

Op ons knusse kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen. Lekker rennen, springen en klimmen in de gymzaal. Of knutselen en kliederen in het atelier. De pedagogisch medewerkers snappen wat je kind nodig heeft. Ze bedenken steeds weer uitdagende activiteiten. Smallsteps Vondelpark heeft aparte groepen voor baby's en peuters en voor de kinderen van de buitenschoolse opvang.

Bij ons binnen

Zodra je binnenstapt bij Smallsteps Vondelpark ben je verkocht. Een prachtig pand met heel veel daglicht en veel verrassende grote ruimtes. Klimmen en klauteren? Dat kan in de gymzaal. De pedagogisch medewerkers verzinnen spelletjes om je kind lekker te laten bewegen. "Over die bank springen, dat durf ik best." Tekenen, verven, kleien, plakken: in ons knutselatelier mogen de handjes vies worden.

Samen naar buiten

Weer of geen weer, we gaan altijd naar buiten. We hebben een grote natuurspeeltuin met een zandbak met watervoorziening, een insectenhotel en een schuur vol met fietsjes en andere speelmaterialen. De kleintjes kruipen rond in een apart hoekje. Natuurlijk gaan we regelmatig naar het park. Om te spelen in de speeltuin of om te picknicken. Ook met de kinderen van de bso zijn we vaak in het Vondelpark te vinden.

Lekker actief

Je kind kan meer dan je denkt. We geven hem de ruimte om de wereld te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers bruisen van de ideeën. Toneelstukjes opvoeren, liedjes zingen, samen trommelen. Lekker naar de speeltuin in het park, een rondje over de markt of helemaal naar Artis. De kinderen van de bso spelen in de groepsruimte, zijn creatief bezig in ons atelier en koken en bakken in de keuken. Of ze rennen, sporten en spelen in de gymzaal.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven