Onze locatie

Een sfeervol kleurrijk pand dat speciaal voor kinderopvang is gebouwd, met een grote tuin waar je kind elke dag lekker buiten kan spelen. Voetballen, yoga, karate, toneel: bij Smallsteps Tante KaTuin kan je kind zijn energie en creativiteit kwijt. De pedagogisch medewerkers weten hoe kinderen zich spelenderwijs krachtig kunnen ontwikkelen. Onze oudercommissie is betrokken en actief. Zij delen hun ideeën via een weblog.

Bij ons binnen

Smallsteps Tante KaTuin huist in een opvallend ruim en licht gebouw. Met stimulerende speelplekken voor alle leeftijden: zo ontdekt je kind wat hij allemaal kan. De pedagogisch medewerkers kennen het ritme van je kind. Baby's en peuters worden op hun eigen niveau gestimuleerd. In de keuken maken de grotere kinderen allerlei gezonde lekkernijen. Spelen kan in de speelstraat: net echt, want die kijkt uit op de buitenstraat.

Samen naar buiten

"Taatuu-taatuu! Hier komt de brandweer! Aan de kant, ik moet er langs!" In onze grote tuin kan je kind vrijuit spelen. In een afgeschermd deel kruipen de allerkleinsten veilig rond. De grotere kinderen vermaken zich met fietsjes, schommels, een zandbak en een glijbaan. Alles wat we doen, doen we samen. Niet alleen met elkaar, maar ook met de buurt. Dat leidt vaak tot bijzondere bezoekjes en vrolijke extraatjes.

Lekker actief

Voetballen, tenten bouwen, yoga en karate leren, toneelspelen of lekker even niks doen. Actie en rust wisselen elkaar af. We spelen veel met elkaar, dwars door de groepen heen. Zo leert je kind niet alleen leeftijdsgenootjes kennen, maar ook andere kinderen. We organiseren kook-, yoga- en dramaworkshops. Karate proberen? Dat kan! We gaan naar de kinderboerderij, het Woeste Westen, Artis of een museum. En natuurlijk naar het Vondelpark, dat is vlakbij.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven