Onze locatie

Na een drukke schooldag is het heerlijk om bij buitenschoolse opvang Smallsteps Amigos te zijn. We hebben een eigen sfeervol lokaal in basisschool Nellestein en gebruiken de buitenruimtes van de school. Hier kan je kind knutselen, lezen, een spelletjes doen en vooral lekker veel lol maken. We beginnen met een kopje thee en vertellen elkaar wat we die dag hebben meegemaakt. Eigenlijk net als thuis.

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een kleurig vingerverfschilderij. Samen met andere kinderen spelen in de autohoek. Een spelletje mens-erger-je niet. Het kan allemaal in ons lichte klaslokaal. Tussendoor even chillen in de zithoek? Ook dat mag best. Dat we wel van een feestje houden, zie je aan de discolichten. Samen zingen en dansen, daar krijg je pas een goede bui van!

Samen naar buiten

"Ik tel tot tien, wie niet weg is, is gezien!" Bij Smallsteps Amigos heeft je kind zeeën van ruimte. Om verstoppertje te spelen of koppeltje te duikelen in het klimrek. Of om te sporten op het voetbalveld, het basketbalcourt en in de gymzaal. We gaan vaak naar het natuurgebied bij de Gaasperplas: picknicken of een speurtocht doen. En er is altijd iets moois om mee terug te nemen: takjes, veertjes en gekleurde bladeren voor een mooie collage.

Lekker actief

Kinderen doen bij Smallsteps Amigos minstens zoveel energie op, als ze verbruiken. Elke maand kiezen we een ander, prikkelend thema waarop we alle activiteiten laten aansluiten. We lezen boekjes, zingen liedjes en bedenken knutselopdrachten. Bijvoorbeeld over beroepen, landen of het weer. Doen wat kinderen leuk vinden en uitdaagt, dat vinden we belangrijk. Onze pedagogisch medewerkers zitten boordevol ideeën voor inspirerende activiteiten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven