Onze locatie

In een prachtig modern pand in Reigersbos vind je Smallsteps Reigersbos. Je baby voelt zich hier vertrouwd en geborgen. Je peuter kan er naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. Je schoolgaande kind kan bij ons op adem komen na een drukke dag. Onze pedagogisch medewerkers weten precies wat kinderen nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. We zingen en dansen, spelen en sporten. En twee keer per week eten we samen een gezonde warme maaltijd.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel en zitten we op de bank om een boekje te lezen. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken met vrolijke speelkussens. "Gaan we met de poppen spelen?" "Ik ga vandaag een dierenmasker knutselen!"

Samen naar buiten

Ons grote speelplein nodigt je kind elke dag opnieuw uit om naar buiten te gaan. Achter elkaar aan rennen door de groene tunnel. Op je loopfietsje naar de zandbak crossen om taartjes te bakken. Met je vriendjes bij elkaar zitten op de grote boomstammen. Voor de baby's is er een speciaal speelgedeelte met kunstgras en een speelrups. Daar kunnen ze veilig oefenen met omrollen, kruipen en hun eerste stapjes zetten.

Lekker actief

En elke woensdag gaan we naar de bibliotheek: boekjes uitzoeken om uit voor te lezen. Voor de kinderen van de bso zijn er allerlei activiteiten: een kookclub, een fietsclub en een sportclub. We sporten op het speelplein of in de sporthal van basisschool de Tamboerijn. Bij ons hoeft je kind zich geen minuut te vervelen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven