Onze locatie

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem bij onze buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Naar buiten! Onze buitenruimte is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Of we gaan een lekker stuk wandelen langs het IJsselmeer over de dijk. Rode wangen verzekerd!

Bij ons binnen

Licht, ruimte, sfeer: bij ons binnen is het gezellig! In onze speelhoeken kan je kind zijn hart ophalen. Spelletje doen? Verven of knutselen? Potje ballen? Kan allemaal. Of duikt hij liever in onze stapel Donald Duckjes? Lekker even wegdromen met een boekje op de bank. Dat mag natuurlijk ook. Wij houden in de gaten dat hij voldoende rust krijgt.

Samen naar buiten

Onze oudere kinderen vermaken zich urenlang op de vlonder bij het water. Dat stuk is veilig afgeschermd voor de jongere kinderen: zij spelen graag op hun eigen groene terrein.... Park de Put is dichtbij: daar gaan we tijdens de schoolvakanties vaak heen voor een picknick of een speurtocht.

Lekker actief

Wij zijn kampioen ideeën verzinnen. Je kind hoeft zich bij ons dus niet te vervelen. We staan graag samen in de keuken: dan maken we gezonde smoothies of groentepizza's. Timmeren en klussen? Kom maar op! En we zijn verzot op toneel. Wees dus niet verbaasd als je kind ineens een glansrol speelt in ons nieuwste toneelstuk. Verborgen talenten worden bij ons ontdekt!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven