Onze locatie

Ons kleinschalige kinderdagverblijf biedt kinderen alle ruimte om te spelen, te ontdekken en vriendjes te maken. We sluiten aan bij het dagritme van je baby en dagen de peuters uit met leuke activiteiten die passen bij hun leeftijd. Onze ervaren pedagogisch medewerkers weten precies wat je kind nodig heeft om zich thuis te voelen in de groep. En om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter.

Bij ons binnen

Ons gezellige pand is ruim opgezet. Baby's en peuters hebben hun eigen domein waar ze veilig en rustig kunnen spelen, kruipen en slapen. Actieve peuters krijgen niet genoeg van onze glijbaan. Roetsj! Onze centrale hal is groot genoeg om te fietsen en te rennen. Daar spelen kinderen uit alle groepen graag samen. "Taatuu-taatuu! Ik ben de brandweer! Mag ik er even langs?"

Samen naar buiten

We gaan zo veel mogelijk naar buiten. Regent het of staan er grote plassen in het gras? Regenlaarsjes aan en stampen maar! Onze grote buitenruimte staat garant voor uren speelplezier. Zandtaartjes bakken, trampolinespringen, heerlijk schommelen: alles kan. Liever luieren in het gras? Dat mag natuurlijk ook. Met lekker weer eten we buiten aan de grote picknicktafel.

Lekker actief

We zorgen voor een goede afwisseling van rust en actief bezig zijn voor je baby. Er zijn zóveel leuke spelletjes die we kunnen doen! We zingen ook graag liedjes. Met alle bewegingen erbij: "In de maneschijn…" Voorlezen vinden de peuters ook leuk. Gezellig op de bank tegen elkaar aan. En wat dacht je van tekenen, schilderen en knutselen? In elk kind schuilt tenslotte een kunstenaar.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven