Onze locatie

Kinderen voelen zich meteen thuis bij Smallsteps de Horst in Apeldoorn, want de bso zit in hun eigen basisschool. In de gezellige groepsruimte raak je niet uitgekeken. Zie je de kunsthoek met schildersezel en verf? Lekker creatief doen! Of gezellig spelen in het keukentje, een mooi prentenboek lezen in de bibliotheek of bouwen met de grote blokken. En op het schoolplein hoor je regelmatig "Tikkie, jij bent hem".

Bij ons binnen

Zie je de grote treurwilg op de speelplaats? We gaan er een mooi schilderij van maken. Een speciale autohoek met een treinbaan en auto’s om mee te racen. Wie is het snelst? Spelen en bouwen of lekker relaxen in de kussens. Je kind mag bij ons zelf kiezen. Havermoutkoekjes bakken in de keuken: "Mmm, wat zijn ze goed gelukt!"

Samen naar buiten

Hup, we gaan lekker naar buiten, touwtje springen en klauteren op het klimrek. Wie gaat er mee naar de pingpongtafel? Wie wint, mag kiezen wat we hierna gaan doen. Er is van alles te ontdekken op het speelplein en de pedagogisch medewerkers zijn altijd in de buurt. Zie je die kinderen daar op stelten lopen? Opstappen, vallen en weer proberen. Stoer hoor!

Lekker actief

We bouwen een groot kasteel op tafel. Slaapt er een prinses in de torenkamer? En werkt de ophaalbrug? Kom, we gaan op avontuur. Lekker spetteren in het Matenpark. Spelen met de waterpomp of lekker vies worden in de modder. Ga je mee naar de kinderboerderij? De konijnen willen graag geknuffeld worden.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven