Onze locatie

Bij Smallsteps de Ontdekking in Apeldoorn kun je spelen, beleven en ontdekken! We hebben een eigen ruimte in de basisschool en in de keuken van de school zit ons kookcafé. Mmmm! Een omelet, gemaakt met de eieren van onze eigen kippen en groenten uit onze moestuin. Kinderboerderij Laag Buurlo ligt op loopafstand. Daar mogen de kinderen de dieren verzorgen. Dat is elke week weer een feest!

Bij ons binnen

Smallsteps de Ontdekking is een plek waar elk kind zich gauw thuis voelt. Kies zelf wat je het liefst doet na een drukke schooldag. Doe mee met de workshop en versier een vogelhuisje. Kook in het kookcafé lekkere soep van onze eigen groente. Bouw samen een grote piratenboot van houten plankjes. Of doe je liever mee met de dansclinic? Toch een beetje moe geworden van school… je kunt hier ook heerlijk op de bank chillen!

Samen naar buiten

Beleef avonturen in de ontdektuin. Ga basketballen op het plein. Doe kunstjes op het klimrek. Of kom tuinieren in onze moestuin. Mmm… wortels uit eigen tuin smaken heerlijk. We vinden het belangrijk om samen met de kinderen de buitenwereld in te trekken. Dieren voeren bij de kinderboerderij. Of lekker spelen in de waterspeeltuin van park Zuidbroek.

Lekker actief

Wij helpen elke week mee op Kinderboerderij Laag Buurlo. De pony’s verzorgen. Schapen voeren. Hokken schoonmaken. Of even lekker spelen in de speelweide. Lekker een frisse neus halen! Kijk, op het plein staan de spullen voor de sportclinic straathockey klaar. Doe je mee? "Wauw! Wat een mooie goal!" In het kookcafé wordt er druk gewerkt aan een feestdiner. Wat staat er deze keer op het menu?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven