Onze locatie

Smallsteps de Zevensprong in Apeldoorn zit in basisschool de Zevensprong. De christelijk-katholieke achtergrond geven we handen en voeten op onze opvang. We leren de kinderen samenspelen en rekening houden met elkaar. Je kind kan hier knutselen, bouwen, rennen en klimmen of lekker een boekje lezen. Eindeloos plezier bij de Zevensprong!

Bij ons binnen

"Wat heb jij vandaag gedaan?" Aan de grote tafel eten en drinken we, spelen we spelletjes of kletsen we gezellig over wat je kind die dag heeft meegemaakt. Geen zin om te praten of gezellig te doen? Dan mag je kind zich altijd terugtrekken in een van onze hoeken. We hebben ook een knutselplank, een Playmobil-tafel en een luie bank om lekker op te lezen. 

Samen naar buiten

Jassen aan, we gaan naar buiten! De kleintjes spelen op het afgesloten kleuterplein, oudere kinderen vermaken zich op het schoolplein. Lekker glijden van de glijbaan of buitelen aan het klimrek. Als het niet regent gaan we zoveel mogelijk de buitenlucht in. En als het wél regent, mogen de kinderen zich lekker uitleven in het speellokaal.

Lekker actief

Rode wangen en vrolijke gezichten. Dat zien we vaak als we met de kinderen naar het Mheenpark gaan, bij ons om de hoek. Hier kan je kleintje bladeren of vruchten verzamelen of gewoon even heerlijk rennen. Ook de oudere kinderen genieten ervan. Niks lekkerder dan, na een lange dag binnen, fijn in de buitenlucht te zijn.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven