Onze locatie

Smallsteps het Peuterhofje in Apeldoorn heeft een groepsruimte in basisschool De Horst. Er zijn verschillende hoeken om te knutselen, bouwen, lezen en nog zoveel meer! Het Peuterhofje is een vrolijke en fijne plek waar je kind actief leert volgens de methode van Kaleidoscoop. We hebben een nauwe band met groep 1 van de basisschool en spelen samen buiten. De overgang voor je peuter zal straks een stuk gemakkelijker zijn!

Bij ons binnen

De peuters knippen en plakken in de knutselhoek. En opruimen hoort er ook bij. Wat zijn ze trots als de tafel weer leeg is! Doe je mee met de minidisco? Hup, lekker dansen en springen op de muziek. Straks relaxen en een boekje lezen met de juf of een puzzel maken. Je peuter zal zich geen moment vervelen. En wat maakt hij snel vriendjes!

Samen naar buiten

"Wie niet weg is, is gezien!" Enthousiast verstoppen de peuters zich achter de bomen van het speelplein. Met stoepkrijt tekenen we een grote vlinder. Dat laten we straks aan mama zien! Bellenblazen, met de vormpjes spelen in de zandbank en uitrusten bij de picknicktafel. Heerlijk, die rode wangen.

Lekker actief

"Schoenen aan, jas aan. Kun je dat al zelf?" Kom mee naar buiten. Wie is er als eerste bij het klimrek? Wat zullen we daarna gaan doen, een spelletje spelen of een bootje vouwen van papier? Bij goed weer lopen we naar de eendjes in het park of naar de kinderboerderij. Of we gaan op avontuur naar de supermarkt. "Weet je waar de pindakaas staat?" Bij het Peuterhofje staat actief leren en zelf doen voorop.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven