Onze locatie

Bij Smallsteps Cranevelt zijn we elke dag aan het spelen, leren en ontdekken. Je kind groeit bij ons actief en gezond op. We besteden veel aandacht aan de natuur: we zijn zo veel mogelijk buiten. En we kiezen bewust voor gezond en lekker eten. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind: ze zien precies wat je kind nodig heeft om zich bij ons thuis te voelen.

Bij ons binnen

Je kind voelt zich meteen op zijn gemak in ons huiselijke, sfeervolle kinderdagverblijf. Onze royale huiskamers bieden uren speelplezier aan alle leeftijden en ontwikkelingsniveaus. De baby's hebben een rustige ruimte waar ze lekker kunnen snoezelen en slapen. En op een veilige, afgeschermde plek kunnen ze oefenen met rollen, kruipen en eerste stapjes. Wil je peuter winkeltje spelen, of toch liever een treinbaan bouwen? Bij ons kan het allemaal.

Samen naar buiten

Al onze groepen hebben een eigen tuin die speciaal is gemaakt om kinderen de natuur te laten beleven: groen gras, fijn zand, stoer hout. Zo maakt je kind kennis met geuren, kleuren en structuren. Maar hij kan er natuurlijk ook lekker rennen en ravotten! We gaan vaak naar het prachtige park Zypendaal voor een gezonde dosis groen. Broodjes mee… en picknicken maar.

Lekker actief

Jonge kinderen zijn beweeglijk en energiek. Daar spelen we graag op in met uitdagende en spannende spelletjes. Zo beginnen we elke dag met een actieve ochtenddans. En we zingen zo veel als we kunnen. Helemaal feest wordt het, als we zelf muziek maken. Voor je baby begint dit allemaal met muziek op schoot. Hij beweegt vanzelf mee!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven