Onze locatie

Onze kleinschalige kinderopvang zit in een voormalig zusterklooster. Op deze serene plek kunnen baby's en kinderen tot 7 jaar naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. In onze grote patiotuin heeft je kind alle ruimte om te rennen en te ravotten, maar ook om even uit te rusten. Op de bso bieden we allerlei afwisselende activiteiten. We overleggen dagelijks over ons aanbod en bespreken waar de interesse ligt van de kinderen.

  • Ruime patiotuin met veel speelvrijheid
  • Veel aandacht voor natuur, groen en buiten zijn
  • We zitten in een historisch pand op een rustige plek
  • Elke dag een warme middagmaaltijd: lekker en gezond
  • Na 4 jaar krijgt je kind een plakboek vol verhalen en foto's mee naar huis

Bij ons binnen

Van buiten misschien wat streng, maar van binnen sfeervol, gezellig en comfortabel: dat is ons oude zusterklooster. Je kind kan hier volop spelen en ontdekken. Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Figuurtjes knippen met het puntje van zijn tong uit z’n mond. Boekje voorlezen op de bank, gezellig tegen elkaar aan. Maar het liefst zijn we natuurlijk buiten. Want niemand is een binnenmens!

Samen naar buiten

Onze grote patiotuin heeft echte heuvels waar kinderen vanaf rollebollen. Een zandbak voor de prachtigste kastelen. En een klimhuisje voor de echte durfals. Of toch liever rondjes racen op de skelter? "Ik ben de snelste!" Ook voor de allerkleinsten is er ruimte om te rollen, te kruipen en de eerste stapjes te zetten. En slapen in een buitenbedje! Dat is fris en uitgerust wakker worden.

Lekker actief

Zo vaak mogelijk trekken we de natuur in. Voor ontspanning en beweging, maar ook om nieuwe planten en dieren te ontdekken. Wat dacht je van een spannende herfstspeurtocht? Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek om leuke boeken uit te zoeken. Want we houden enorm van voorlezen. Lekker met z’n allen op de bank luisteren naar een mooi verhaal. Daar praten we vaak tijdens het eten nog over na!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven