Onze locatie

Onze kleinschalige kinderopvang zit in een voormalig zusterklooster. Op deze serene plek kunnen baby's en kinderen tot 13 jaar naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. In onze grote patiotuin heeft je kind alle ruimte om te rennen en te ravotten, maar ook om even uit te rusten. Ook hebben wij nog een mooie bso locatie bij de korfbalvereniging, hier kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar heerlijk spelen, sporten en vriendschappen aangaan. 

Bij ons binnen

Veel verschillende ruimtes in een zee van daglicht. In deze sfeer voelt je kind zich direct op zijn gemak. Eerst een kop thee en kletsen over de dag. En dan: kiezen maar! Timmeren, knutselen, dansen, verkleden of gezinnetje spelen… Alles kan! Wat is er nou gezelliger om zo 'thuis' te komen op een bso? Natuurlijk hebben we ook een kast vol spelletjes en verschillende chill ruimtes.

Samen naar buiten

Onze grote patiotuin heeft echte heuvels waar kinderen vanaf rollebollen. Een zandbak voor de prachtigste kastelen. En een klimhuisje voor de echte durfals. Of toch liever rondjes racen op de skelter? "Ik ben de snelste!" Ook voor de allerkleinsten is er ruimte om te rollen, te kruipen en de eerste stapjes te zetten. En slapen in een buitenbedje! Dat is fris en uitgerust wakker worden.

Lekker actief

Zo vaak mogelijk trekken we de natuur in. Voor ontspanning en beweging, maar ook om nieuwe planten en dieren te ontdekken. Wat dacht je van een spannende herfstspeurtocht? Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek om leuke boeken uit te zoeken. Want we houden enorm van voorlezen. Lekker met z’n allen op de bank luisteren naar een mooi verhaal. Daar praten we vaak tijdens het eten nog over na!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven